GBE România reprezintă o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

+4 0746 081 251
[email protected]

Blog

HomeServiciiFinisaje Exterioare

Finisaje Exterioare

O construtie este definita atat de spatiul interior, cat si de cel exterior. Daca la interior avem grija sa fie o amenajare practica si frumoasa, la fel si exteriorul trebuie atent finisat.

Finisajele exterioare, pe langa aspectul placut pe care il ofera, au si rol practic si esential pentru prelungirea duratei de viata a constructiei dumneavoastra. De exemplu, constructia trebuie placata la exterior cu termosistem pentru a nu avea pierderi de caldura din interior, iar exteriorul trebuie finisat cu tencuiala pentru a proteja peretii de actiunea factorilor externi.

Pentru a ne gasi mai usor, scrie in motoarele de cautare astfel:

finisaje exterioare, finisaje interioare, hidroizolatii, vopsele decorative, vopsele termice, rasini decorative,profile decorative, echipamente de protectie si scule, servicii aplicari vopsele decorative interior si exterior, echipa tehnica si aplicatori, realizare pardoseli in microciment, realizare pardoseli in microgranit, renovari si reconditionari pardoseli, renovari si reconditionari pereti placati fara demontarea acestora, finisaje hidroizolante la piscine, aplicare profesionala de gleturi si lavabile, aplicare profesionala de hidroizolatie poliuretanice

Suna acum