Finisaje și Fațade Exterioare

COCONUT

COCONUT este un produs monocomponent pe baza de apă ce are în componentă sa granule de  plută atent selecționate și rășini acrilice de ultimă generație, cu proprietăți temice și  ignifuge. Se aplică atât pe suporturi absorbante, cât și non-absorbante, întotdeauna după pregătirea stratului suport.

Este utilizat la  fațadele micro-crăpate, cărora le conferă, de asemenea, o bună putere izolatoare.

COCOPAN

COCOPAN este un panou de plută presat la o densitate de 150 kg mc (220 kg mc2) fără adăugarea de alt element chimic decât un amestec de adezivi, inclusiv cei cu bază naturală. Aceasta își păstrează natura ecologică. Pluta pe care o folosim nu se obține prin tăierea plantei ci prin desprinderea scoarței, pentru a nu ne distruge ecosistemul. Aplicabil atât în interior, cât și în exterior, calitățile sale includ:

– În caz de incendiu, nu provoacă picături, iar fumurile degajate provin exclusiv dintr-un lemn aprins
– în timp nu se eliberează molecule de solvent sau de sinteză, deoarece nu sunt prezente în material
– în ciuda caracteristicilor dielectrice bune, generează mai puține sarcini electrostatice decât produsele sintetice
– este insensibil la razele ultraviolete – este complet imun la coroziunea cauzată de mucegai sau animale
– rezistență scăzută la trecerea aburului – rezistență mecanică excelentă
– își menține întotdeauna stabilitatea geometrică
– nu este deteriorat de agenți atmosferici precum ploi abundente sau vânturi
– plasat într-un strat exterior și/sau cavitate, previne crăparea tencuielii exterioare

SMART QUARTZ

Vopsea acrilică pentru exterior cu inserție de quartz. Folosit pentru straturi suport deosebit de solicitate de agenții atmosferici , SMART QUARZ oferă protecție și uniformitate suprafeței datorită puterii sale mari de umplere și acoperire.

Randament:

10-12 mp/ L

Ambalaj:

14 L

STRATOSFERA

STRATOSFERĂ este un compus de netezire termică pe bază de rășini acrilice pe bază de apă și micro-sfere de sticlă reciclate, non-absorbante. Se aplică pe o varietate de substraturi atât absorbante, cât și non-absorbante datorită aderenței ridicate și calității rășinilor utilizate. Poate fi folosit pentru a rezolva problema microfisurilor din substraturi, datorită flexibilității sale compensează mișcările substratului, are o permeabilitate bună la vaporii de apă și este impermeabil la apele care se bat, este utilizat atât în ​​interior, cât și în exterior poate fi pigmentat cu orice sistem metric de vopsire de pe piață. Este folosit pentru a elimina efectul podurilor termice și, în consecință, formarea condensului și a mucegaiului, optimizează eficiența energetică a clădirilor datorită puterii sale de izolare datorită aerului prezent în sferele goale și neabsorbante, poate fi utilizat și în contactul cu alimentele.

Unici importatori ai unor branduri cu produse și servicii premium, dar și o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

CONTACT

ANPC

© 2024 Global Business Express – Toate drepturile rezervate

Designed and Developed by MG | Politica Cookie GDPR