Glet Pastă / Autonivelante

GLET A32

A32 este un glet în pastă, alb, gata de utilizat. Acesta este ideal pentru netezirea suprafețelor atât vechi, cât și noi ale pereților și se aplică înaintea oricărei vopsele. Excelent pentru repararea micilor imperfecțiuni și pentru umplerea crăpăturilor. Se recomandă folosirea gletului A32 și la chituirea rosturilor de la îmbinarea plăcilor de gips-carton.

GLET A32 LEMN

A32 lemn este un chit gata de utilizare pentru lemn. El este excelent pentru repararea imperfecțiunilor și găurilor de pe suporturile din lemn. Acesta e ideal pentru chituirea mobilierului, ramelor din lemn, ușilor și ferestrelor. 

GLET K120

K120 este un glet în pastă cu microsfere din sticlă special conceput pentru reparații rapide.  Poate umple goluri de o adâncime cuprinsă între 3 și 5 cm. Închide orice crăpătură sau fisură. Acesta nu se retrage după uscare.

GLET K18

RASABEN K18 este un glet alb, gata de utilizare pt aplicare manuală , în cazul aplicării airless sau la trafalet necesită  diluare. Are o putere mare de umplere cu randament foarte bun și aderență excelentă la orice tip de suport, inclusiv lemn.

Utilizări: ideal pentru suprafețe mari. Excelent pentru îndreptarea pereților vechi, după îndepărtarea vopselei sau a tapetului.

GLET K25

RASABEN K25 este un GLET alb gata de utilizare cu echipamente airless (pistoale de pulverizare profesionale).

Utilizări: ideal pentru suprafețe mari. Recomandat pentru plăci de gips-carton, ideal pentru renovarea pereților și tavanelor, excelent pentru ipsos și pereți din gips-carton, noi și vechi după îndepărtarea straturilor anterioare.  

GLET P45

P45 este un glet praf pentru benzi de îmbinare. Acesta este folosit pentru umblerea și finisarea golurilor dintre benzile de îmbinare, având un sistem de finisaj Q1, Q2.

GLET P90

P90 este un glet alb compus din ipsos super-aerisit inert și rășini atent selecționate, care permit obținerea unui finisaj extrem de profesional. El este folosit pentru netezirea și lipirea plăcilor de gips-carton. Acesta se folosește și pentru refacerea tencuielilor crăpate și pentru nivelarea pereților. Este un glet perfect pentru benzile de gips-carton și pentru obținerea unui finisaj Q4. 

GLET R525

R525 este un glet alb extrafin pe bază de ciment. Acesta este ideal pentru netezirea suprafețelor exterioare și interioare pe beton și tencuială. El este ușor de șlefuit și de nivelat.

Unici importatori ai unor branduri cu produse și servicii premium, dar și o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

CONTACT

ANPC

© 2024 Global Business Express – Toate drepturile rezervate

Designed and Developed by MG | Politica Cookie GDPR