Hidroizolații

HYDROBLOCK WB

Tecsit Hydroblock WB este un alchil silan (alchil silan) în emulsie apoasă, hidrofug cu efect anti-adeziv perlat. Pe bază de alchilalcoxisilan, fără componente organice volatile, este utilizat pentru a face materiale de construcție absorbante hidrofug. Tecsit Hydroblock WB pe bază de apă este un alchil silan (alchil silan) în emulsie apoasă, hidrofug cu un efect anti-adeziv perlat ridicat. Pe bază de alchilalcoxisilan, fără componente organice volatile, este utilizat pentru a face materiale de construcție absorbante hidrofug. Tecsit Hydroblock WB pe bază de apă este un alchil silan (alchil silan) în emulsie apoasă, hidrofug cu un efect anti-adeziv perlat ridicat. Pe bază de alchilalcoxisilan, fără componente organice volatile, este utilizat pentru a face materiale de construcție absorbante hidrofug. Bazat pe apă.

TECSIT POLIU PAV

Tecsit Poliu Pav 66 este un strat de izocianat de poliester alifatic bicomponent. Echipat cu rezistență ridicată la intemperii și agenți chimici (uleiuri, benzină, solvenți, soluții acide și bazice). Bazat pe solvent.

TECSIT PRIMER PU

Tecsit Primer PU este un primer din rășină poliuretanică monocomponent, transparent, cu vâscozitate redusă și se vulcanizează datorită umidității atmosferice. Proiectat pentru a crește aderența produselor poliuretanice pe substraturi poroase. Bazat pe apă.

TECSIT PRO

Tecsit Pro este o membrană din rășină poliuretanică monocomponentă, de ultimă generație aplicată în stare lichidă și reddo, extrem de elastică (900%), utilizată pentru impermeabilizarea de lungă durată. Se bazează pe o rășină poliuretanică hidrofobă și elastomerică care prezintă în mod natural proprietăți excelente de rezistență mecanică, chimică, termică și UV.

TECSIT PRO EXTRA

Tecsit Pro Extra este o membrană din rășînă poliuretanică monocomponentă, pe bază de apă, extrem de elastică, care se aplică la rece, utilizată pentru hidroizolații de lungă durată. Rășina Pro Extra este echipată cu polimeri speciali ce fac hidroizolația extrem de elastică. Special conceput pentru hidroizolarea dificilă, este ideal pentru hidroizolarea șapelor sub-plăci. Odată ce procesul de igro-întărire este terminat, Pro Extra are o consistență plastică foarte rezistentă, în ciuda faptului că poate menține o capacitate de alungire de 500% chiar și la temperaturi peste 20 ° C. Tecsit Pro Extra se bazează pe tehnologia inovatoare PUD (Technology Poly Urethane Dispersion). Bazat pe apă.

TECSIT PU 850

Tecsit PU 850 este o membrană din rășină poliuretanică monocomponentă, aplicată în stare lichidă și rece. Garantează o elasticitate bună și este utilizat pentru a face hidroizolații acolo unde substratul este umed și are o umiditate mai mare de 4%. Higro-întărire și autonivelare, oferă un nivel bun de protecție și impermeabilizare

TECSIT SALER PU

Tecsit Saler PU este un primer din rășină poliuretanică monocomponent, transparent, aromatic. Este semi-rigid, pătrunde adânc în suportul unde este aplicat. Indicat în principal pentru substraturi poroase. Tecsit Saler PU este un produs de întărire higro-termică, în contact cu suprafața și datorită umidității. Creați o barieră de vapori durabilă. Bazat pe solvent.

Unici importatori ai unor branduri cu produse și servicii premium, dar și o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

CONTACT

ANPC

© 2024 Global Business Express – Toate drepturile rezervate

Designed and Developed by MG | Politica Cookie GDPR