Lacuri / Impermeabilizanți

aCRILEX

Vopsea pe bază de rășini acrilice, trasparentă sau într-o variantă colorată aplicabilă atât la interior cât și exterior pentru straturi suport verticale sau orizontale. Randamentul este influențat de stratul suport pe care aplicăm (consultăm fișa tehnică)

Ambalaj:

1 L/ 5 L / 15 L

PROTECTIV POLIURETANIC

Impermeabilizant bicomponent ideal pentru suprafețe verticale sau orizontale care necesită protecție. Produsul prezintă un finisaj mat sau lucios în funcție de preferințe și se aplică cu un trafalet din burete.

Randament:

100 ML/MP

Ambalaj:

1,1 L/ 5,5 L

PROTECTIX

Impermeabilizant pe bază de apă sau solvent care crează o suprafață satinată. Disponibil pentru protejarea suprafețelor decorative verticale sau diferite obiecte din plastic, metal, etc. Aplicarea acestuia se face fie cu pensula, fie cu un trafalet în funcție de stratul suport.

Randament:

6 MP/ ambalaj

Ambalaj:

500 ML

VETRIFICANTE EPOSSIDICO

Kit Epoxidic ( A+B) cu proprietăți de impermeabilizare ideal atât pentru suprafețe verticale cât și orizontale. Produsul conferă un efect lucios aplicabil atât interior cât și exterior. De asemenea cu ajutorul produsului se pot realiza și diferite obiecte de mobilier( mese decorative) cu o grosime a stratului de până la 2 cm.

Randament:

1KG / MP

Ambalaj:

7,5 KG

ZAFFIRO GEL

Sistem epoxidic tixotrop de înaltă calitate dezvoltat pentru uz artizanal și industrial. Pe lângă o transparență ridicată, garantează un strat protector pentru finisajele decorative verticale. Recomandat pentru zonele cu umiditate( cabina dus, cadă, chiuvetă)

Randament:

8 MP/ ambalaj

Ambalaj:

1,6 KG

Unici importatori ai unor branduri cu produse și servicii premium, dar și o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

CONTACT

ANPC

© 2024 Global Business Express – Toate drepturile rezervate

Designed and Developed by MG | Politica Cookie GDPR