GBE România reprezintă o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

+4 0746 081 251
[email protected]

Pardoseli continue

HomePardoseli continue

MICROPAV

Micropav este cunoscut pe piață ca unul dintre cei mai important producător de microgranit. Produsul a luat naștere din nevoia pieței, de a avea un produs ușor de așezat și caracterizat în același timp de o rezistență mecanică excelentă. Micropav este de fapt o rășină flexibilă, care evită problema fisurilor, fiind un clasic în materie de pardoseli pe bază de rașină. Spre deosebire de rășinile obișnuite de pe piață, acesta poate fi vopsit cu sisteme de nuanțare și poate fi finisat cu un finisaj retro sau tradițional.
Máttoli este o companie italiană cu o puternică istorie și experință în domeniul pardoselilor, fiind prezentă pe piață încă din anul 1923. Gama lor larga de produse vă oferă posibilitatea să alegeți produsul perfect pentru proiectul dumneavoastră. Puteți opta pentru pardoseli confecționate din piatră, marmură, compozit chiar și gresia Terazzo. Cataloagele disponibile pe site-ul Máttoli vă ajută să vizualizati toată gama de produse de care dispunem.
De peste 17 ani, ICR SOLUTION a fost activ în comercializarea de rășini epoxidice, poliuretanice, poliaspartice și poliuretanice. Incepând cu anul 2018, compania a început procesul de fabricare al produselor chimice pentru constructii. Inovația, fiabilitatea și consecvența sunt cele 3 cuvinte care caracterizează acest brand, fiind specializat pe sisteme waterproof si pardoseli. Produsele oferite sunt menite să ofere soluția ideală pentru acoperirea și oferirea unui înveliș impermeabil tuturor suprafețelor, fie ele interioare sau exterioare.
Tecsit este o companie dinamică italiană în domeniul rășinilor și substanțelor chimice pentru construcții.Într-un peisaj în care produsele și tehnologiile disponibile continuă și într-un context de schimbare a construcțiilor, Tecsit transportă linii de produse ale celor mai recente evoluții tehnologice și științifice, promovând cele mai bune soluții la nivel național și internațional pentru lumea construcțiilor și construcțiilor .

Suna acum