Portofoliu

Lebăda Luxury Resort & SPA

În realizarea acestui proiect s-a aplicat un material ignifugant și izolator fonic, respectiv termic. Coconut este o plută măcinată amestecată cu rașină acrilică și colorată în masă. Lasă lemnul să respire și il protejează împotriva umidității, ploii si razelor UV. Pozele atașate sunt menite să vă contureze mai bine ideea viitorului dumneavoastră proiect.

Restaurant Tuya

Lucrarea realizată la Restaurantul Tuya a avut la bază produsele partenerilor noștri. Pentru început s-a aplicat un Primer Epoxidic cu quart urmat de Micropav Turbo. În zonele de culoare gri și turquise s-a utilizat produsul Micropav de granulație medie, iar în zonele bej un granit cu rășină acrilică, natural, care nu conține coloranți.

Vopsea Decorativă

Vopseau decorativă poate fi soluția ideală pentru a aduce un plus casei dumneavoastra. Fie ca optăm pentru un design simplu sau pentru unul complex, produsele noastre se potrivesc perfect pentru ambele variante. In showroom-ul nostru puteti găsi gama completă de culori și de texturi.

Unici importatori ai unor branduri cu produse și servicii premium, dar și o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

CONTACT

ANPC

© 2024 Global Business Express – Toate drepturile rezervate

Designed and Developed by MG | Politica Cookie GDPR