Vopsea Decorativă

CROMATURA

Vopsea pe baza de solvent, pigmentată cu micro-fulgi de aluminiu metalic pur. Gata de folosire. Indicat pentru vopsirea profilelor decorative, stucaturi, decorațiuni de mobilier și retușuri de obiecte din diferite materiale.

Randament:

8-10 mp/l

Ambalaj:

125 ml / 500 ml

DORADO KIT

Kit decorativ compus din foița și adeziv cu efect metalic care oferă suprafețelor un efect decorativ. Împreună cu adezivul inclus în pachet foița Dorado conferă un efect unic și inovativ.

Randament:

7 MP/ambalaj

Ambalaj:

1 folie+ 1 L de adeziv

GLITTERTIX

Glitter disponibil în diferite culori încorporat într-un aditiv special care permite particulei sclipicioase să rămână la suprafață. Simplu de utilizat împreună cu o vopsea lavabilă sau o vopsea decorativă.

Randament:

1 ambalaj / 4 L de lavabilă

Ambalaj:

250 ml

GRAMIE

Vopsea decorativă cu baza mata și pulbere de cristal aplicabilă atât cu pensula cât și cu gletiera. În funcție de instrumentul de aplicarea ales se pot obține diferite efecte și combinații cromatice.

Randament:

6-8 mp/l

Ambalaj:

1L / 2L

MARMAROS

Finisaj decorativ mat disponibil în diferite culori ideal pentru realizarea diferitelor efecte industriale. În funcție de tehnică de aplicare materialul Marmaros poate întruchipa diferite efecte decorative.

Randament:

1kg /mp

Ambalaj:

5kg / 25kg

OPACUM

Velatura disponibilă în toate culorile expuse în paletar care oferă un efect mat, lucios sau cu o pelicula de glitter. Se poate aplică pe diferite straturi suport( vopsea lavabilă, vopsea decorativă, tencuiala decorativă) în vederea obținerii unui efect decorativ și a unei suprafețe netede.

Randament:

9-10 mp/l

Ambalaj:

1 L / 4 L / 14 L

PETHRA

Tencuiala decorativă pe baza de calciu cu ajutorul căreia se pot realiza diferite efecte decorative( Piatră Spartă, travertin, Zen). Se prezintă sub formă de praf și în combinație cu apă se realizează o pastă ușor de aplicat în vederea obținerii efectelor decorative.

Randament:

1 kg-1,5 kg/mp

Ambalaj:

18 Kg

RUSTIX

Kit decorativ pentru a obține efectul de rugină sau cupru oxidat pe toate suprafețele. Produsul este compus dintr-un email de baza (fier sau cupru), un activator oxidant și un neutralizator protector. Cele trei componente sunt folosite succesiv. RUSTIX este ideal pentru decorarea oricărui suport pregătit corespunzător (plastic, fier, lemn), în special pentru mobilier și pereți interiori, cărora doriți să le dați un aspect anticat și rustic.

Randament:

7 mp/ambalaj

Ambalaj:

750 ml

VOIL

Produsul este utilizat pentru colorarea suprafeței create cu Tiberius sau a altei suprafețe absorbante și în același timp pentru a îmbunătății efectul tactil și pentru a proteja suprafața

Randament:

10 mp/l

Ambalaj:

1 L

Vopsea decorativă Ca’Venezia

Stuc decorativ care permite obținerea finisajului tipic lucios al construcțiilor istorice italiene. Atât prin respectarea instrucțiunilor furnizate în ciclul de instalare, cât și prin personalizarea metodelor de aplicare, produsul se caracterizează prin unicitatea să estetică, alcătuită din reflexii oglinzite și dungi cromatice. CA’VENEZIA este ideal pentru aplicarea suprafețelor pereților, dar și pentru elemente arhitecturale precum cornișe și coloane.

Randament:

1 mp/ kg

Ambalaj:

1kg / 5kg / 25kg

Vopsea decorativă Glacial

Finisaj decorativ pe bază de apă format cu pulberi de bronz pentru a reproduce un efect metalic magnific chiar și pe suprafețe mari, oferind suportului aspectul celor mai prețioase metale.

Ideal pentru instituții publice și birouri.

Randament:

8 mp/ L

Ambalaj:

1L / 2L

Vopsea decorativă Kedive

Vopsea decorativă interioară elegantă și complexă care reproduce un efect de catifea, bogată în nuanțe și moale la atingere. Potrivit atât pentru stiluri clasice, cât și pentru contexte moderne.

Randament:

4-5 mp/ L

Ambalaj:

1L / 2L

Vopsea decorativă Organza

ORGANZA este o vopsea decorativă care reproduce un efect de mătase atunci când este aplicat. Ușurința de utilizare și acoperirea ridicată permit aplicatorului să obțină un efect unic de textură în gama produselor decorative.

Randament:

4-5 mp/ L

Ambalaj:

1L / 2L

Vopsea decorativă Perlatix

Finisaj decorativ cu efect sidef, ușor de aplicat și ideal pentru reîmprospătarea culorilor deja prezente pe pereții tăi. Îmbunătățește suprafața tratată cu un efect de sidef excepțional, obțînând astfel medii cu aspect modern, cu efecte cromatice care variază în funcție de unghiul luminii. Datorită transparenței deosebite, PERLA-TIX permite vizibilitatea culorii de perete subiacente alese, care va fi îmbogățită de efectul sidef. Disponibil în versiunea tradițională netedă și nisipoasă, PERLATIX adaugă la clasică culoare transparentă sidefată, chiar și pe cele transparente de aur, cupru și argint. PERLATIX are o aderență și o lavabilitate excelente.

Randament:

8 mp/ L

Ambalaj:

1L / 2L

Vopsea decorativă QIBLI

Vopsea decorativă pe bază de apă creată  din pulberi de bronz  și nisip Quatos pentru a produce un real efect metalic nisipos  chiar și pe suprafețe mari, creând imaginea celor mai prețioase metale în propria casă.  Acest finisaj decorativ este potrivit atât pentru designul  clasice, cât și pentru cel modern.

Randament:

8-10 mp/ L

Ambalaj:

1L / 2L / 4L

Vopsea decorativă Tiberius

TIBERIUS, finisaj decorativ de perete interioară foarte respirabilă, vă permite să recreați finisajele din piatră de travertin cu aspectul clasic poros și dungat folosit în Roma antică. Simplitatea și versatilitatea TIBERIUS permit realizarea mai multor finisaje decorative, cum ar fi efectul de travertin, beton, tencuială, țesătură și piatră spartă.

Randament:

1 mp/ Kg

Ambalaj:

1kg / 5kg / 25kg

Vopsea decorativă Oystar

COLECȚIA OYSTAR, vopsea decorativă în nuanțe de alb care  luminează și încălzește  casă cu minunatele ei  reflexe sidefate.  OYSTAR este o vopsea decorativă cu efect sidefat în variantele clasice netede și nisipoase sau  în variantele inovatoare mat sau catifelat. Grație pigmentilor prețioși continuti, OYSTAR înfrumusețează suprafețele cu un aspect perlat  de excepție, obțînând astfel spații  cu aspect modern în  efecte cromatice care pot varia în funcție de unghiul luminii.

Randament:

10-12 mp/ L

Ambalaj:

1L / 2L / 4L

Unici importatori ai unor branduri cu produse și servicii premium, dar și o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

CONTACT

ANPC

© 2024 Global Business Express – Toate drepturile rezervate

Designed and Developed by MG | Politica Cookie GDPR