Vopsea Lavabilă

GARDENA

Vopsea superlavabila pe bază de apă pentru interior și exterior, ușor de aplicat. Are o acoperire excelentă. Potrivită pentru toate tipurile de strat suport pregătite în prealabil. Aplicarea acestui produs se poate face fie mecanizat cu ajutorul instrumentelor profesionale cât și manual cu ajutorul unui trafalet.

Randament:

8-10 mp/l

Ambalaj:

4 L/ 14 L

GAVIA

Vopsea lavabilă pe baza de apă pentru interior. Ideală pentru renovări interioare, este disponibilă într-un paletar cromatic vast.

Randament:

12-14 mp/l

Ambalaj:

4 L/ 14 L

PORDOI

Vopsea pentru interior care permite peretelui să respire și crează un efect opac. Potrivită pentru medii cu umiditate medie precum băi, bucătării, pivnițe. Se poate aplica atât cu pensula(retușuri), trafaletul cât și mecanizat prin pulverizare cu ajutorul instrumentelor profesionale.

Randament:

8-10 mp/l /strat

Ambalaj:

4 L/ 14 L

TIXEMAT

Vopsea albă super-lavabilă pe bază de apă, cu finisaj mat și putere de acoperire foarte mare. Ideală pentru straturi suport care prezintă urme de deteriorare (cum ar fi gips-carton, panouri prefabricate și tencuială) pe care se dorește evitarea aplicării mai multor straturi. Disponibilă într-un paletar cromatic vast

Randament:

13-15 mp/l /strat

Ambalaj:

4L / 14L

ROYALFIX

Amorsă penetrantă potrivită pentru toate straturile suport atât în exterior cât și în interior (gips, gips-carton, tencuieli pe bază de var și/sau ciment, cuarț, silicați, ) . Reduce și uniformizează absorbția suportului, garantând o ancorare perfectă și uniformitate de culoare a straturilor succesive ale produselor de finisare.

Randament:

25 mp/l/exterior sau 50 mp/l interior

Ambalaj:

1 L / 4 L

Unici importatori ai unor branduri cu produse și servicii premium, dar și o companie profesională de amenajări interioare și exterioare, angajată într-o varietate de proiecte rezidențiale și comerciale.

CONTACT

ANPC

© 2024 Global Business Express – Toate drepturile rezervate

Designed and Developed by MG | Politica Cookie GDPR